Moderne boliger med enestående utsikt over mjøsa

Villa

Villaene ligger med panoramautsikt i fremste rekke ned mot Mjøsa og småbåthavna. Det er totalt 6 villaer i prosjektet, hvorav 3 blir tilgjengelige i byggetrinn 1. Villaene får tre plan med integrert dobbelgarasje.

Atriumhus u/sokkel

I prosjektet er det totalt 20 atriumhus hvorav 15 er uten sokkel. Kun 4 av disse gjøres tilgjengelige i byggetrinn 1. Boligen går over to plan og er tilknyttet sportsbod ved inngangspartiet og 2 plasser i fellesgarasjeanlegg.

Atriumhus med sokkel

I prosjektet er det totalt 20 atriumhus hvorav 5 er med sokkel. 4 av disse gjøres tilgjengelige i byggetrinn 1. Atriumhus med sokkel går over tre plan, hvor sokkeletasjen inneholder integrert dobbelgarasje, bod/vaskerom og hybel med egen inngang. 

Rekkehus
2 PLAN

Rekkehusene ligger i de to øverste rekkene og strekker hals over de andre boligene i parken. Boligene er innholdsrike og arealeffektive med flere uteplasser. Det er totalt 28 rekkehus, men kun 7 kommer kommer for salg i byggetrinn 1. Av disse 7 er 3 på to plan.

Rekkehus
3 plan

Rekkehusene ligger i de to øverste rekkene og strekker hals over de andre boligene i parken. Boligene er innholdsrike og arealeffektive med flere uteplasser. Det er totalt 28 rekkehus, men kun 7 kommer kommer for salg i byggetrinn 1. Av disse 7 er 4 på tre plan.

Seniorbolig

Mellom rekkehusene og atriumshusene kommer 6 seniorboliger. Alle er på ett plan med livsløpsstandard, parkering i garasjekjeller og lune uteplasser. Seniorboligene kommer for salg i byggetrinn 2 og 3.

1. VILLA

3 villaer: H4, H5 og H6

 

2. ATRIUMHUS

4 atriumhus m/sokkel: G2, G3, G4 og G5
4 atriumhus u/ sokkel: F7, F8, F9 og F10

 

3. Rekkehus

4 rekkehus over 3 plan: D1, D3, D5 og D7
3 rekkehus over 2 plan: D2, D4 og D6

 

4. SENIORBOLIGER

Seniorboligene kommer først for salg i 2 og 3 salgstrinn.

Les mer om seniorboliger her.

soldiagram for Bondelia