Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
OK
Ett-plans atriumhus – moderne og lettstelt med lun hage
I Bondelia Park skal det bygges i alt seks moderne, praktiske og stilige atriumhus over ett plan. Nå er de to første til salgs – og som de andre boligene i parken har de Mjøsa som nærmeste nabo!
Smarte løsninger med alt på ett plan
I parken finnes det til sammen seks hus av denne smarte og effektive boligen med 2 soverom og bruksareal på 61 m2. Praktisk og varig i sin form, og de er alle løst med hyggelige og lune hager med pergola og rikelig med lys.
Hygg deg i lune og skjermede omgivelser med familie og barn eller barnebarn; inne, i hagen eller nede ved strandområdet. Med denne boligen følger en parkeringsplass og en nyttig sportsbod i fellesgarasjen som ligger like ved.
Bondelia Park er ingen ferieidyll – det er hverdagen din. Med båt på Mjøsa er veien kort til hyggelige opplevelser på vannet. Eller ta med deg kaffekoppen ned på brygga en tidlig sommermorgen og nyt utsikten.
De nye hjemmene på Bondelia Park har mange kvaliteter knyttet til beliggenheten; landlig og samtidig sentrumsnært, ved mjøskanten, nære skoler, barnehage og flere, flotte friluftsområder.
Med en ny bolig i Bondelia Park trenger du ikke bruke tid på oppussing og utvendig vedlikehold. En bolig i et sameie gir deg frihet til å bruke tiden din på mer av det du vil.
Ta kontakt
Camilla Hveem
Eiendomsmegler MNEF
Vil du vite mer?
Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.
Vil du vite mer?
Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.