Samma å je er hen...

Dette er ikke ferieidyll – det er hverdagen din

Bondelia ligger 3 kilometer sør for Gjøvik sentrum og utvikles i dag til et attraktivt og familievennlig boligområde. Her skal det bygges boliger som passer flere generasjoner. Så vel småbarnsfamilier som besteforeldre vil trives her, og trives sammen.

Tomten med de 60 boligene er selve indrefileten på Bondelia. Det er bebyggelse på nabotomtene, men gartneritomta har ligget en stund og byr blant annet på panoramautsikt, frodig jordsmonn og stillhet. Elsker du ikke Mjøsa fra før, så kommer du til å gjøre det nå. Alle boligene får et forhold til vårt fantastiske innlands hav. Tomta ligger høyt og strekker seg ned mot vannet. Du kan beundre mjøslandskapet fra både uteplass og inneplass. Du kan rusle ned til havna og kjenne på mjøstemperaturen. Ta med en varm kopp kaffe og drikk den, fremdeles like varm, fra
bryggekanten. Kanskje kommer Mjøsas hvite svane dampende forbi akkurat i da. DS Skibladner er Norges eneste hjuldamper og eldste skip i jevnlig drift, og du har den i synsfeltet fra hjemmet ditt.

Dette er ikke ferieidyll – det er hverdagen din i Bondelia Park.

Meld interesse

En solid utbygger og totalentreprenør

Bondelia Park er et boligprosjekt med flere solide aktører involvert. Eierne bak Bondelia AS kan vise til suksess i andre prosjekter, for eksempel Sjusjøen Panorama Utvikling AS med 66 leiligheter og p-anlegg, og Kvitplassen AS med 43 leiligheter og P-anlegg på Kvitfjell. Styreleder i Bondelia AS er Benn Eidissen og daglig leder Jan-Viggo Eidissen er involvert i mange ulike eiendomsutviklingsprosjekter blant annet via selskapene Miliarium Bolig AS og Corponor AS. Det har hele tiden vært en målsetting for selskapet å skape trivelige og gode bomiljø for boliger og fritidsboliger.

Syljuåsen er totalentreprenør for Bondelia Park, og er her prosjektet i trygge og erfarne hender. Syljuåsen har 164 ansatte, og som totalentreprenør bygger Syljuåsen både boliger, næringsbygg og offentlige bygg i hele Mjøsregionen.

Prosjektets eiere

Bondelia Holding AS har følgende eiersammensetning:

Eidissen Consult logo

50%

30%

10%

Sunndal Invest AS 5%

Busken Invest AS 5%

Prosjektets Samarbeidspartnere

"Samma å je er hen i væla, bære je ser Mjøsa!"