Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
OK
Med Mjøsa som nærmeste nabo
Nå har du muligheten til å bo rett ved Mjøsa, i Bondelia Park. Salgstrinn 2 består av 14 innholdsrike rekkehus i grønne omgivelser, med bærekraftige løsninger, gode og luftige uteplasser og med Mjøsa som nærmeste nabo. Gled deg til å komme hjem.
Moderne rekkehus med
vakker mjøsutsikt

Rekkehusene ligger i den bakerste rekken og strekker hals over alle de andre husene i Bondelia Park. Alle får de en vidstrakt utsikt over parken, det vakre landskapet og Mjøsa. Velg mellom rekkehus over 2 eller 3 etasjer, fra 106 til 150 m2 BRA. Disse boligene får rikelig med uteplasser, mellom 4 og 6 stykker til hver bolig!
Det er uteplasser i hver etasje, samt takterrasse i nesten alle husene. Takterrassen kan for bli en favoritt. Her blir det god plass til krukker med grønne frodigheter, grill og spiseplass. Deler av takterrassen ligger i ly under en pergola og en klatreplante kan skape en ekstra hyggelig atmosfære på terrassen.
Bondelia Park er ingen ferieidyll – det er hverdagen din. Med båt på Mjøsa er veien kort til hyggelige opplevelser på vannet. Eller ta med deg kaffekoppen ned på brygga en tidlig sommermorgen og nyt utsikten.
De nye hjemmene på Bondelia Park har mange kvaliteter knyttet til beliggenheten; landlig og samtidig sentrumsnært, ved mjøskanten, nære skoler, barnehage og flere, flotte friluftsområder.
Med en ny bolig i Bondelia Park trenger du ikke bruke tid på oppussing og utvendig vedlikehold. En bolig i et sameie gir deg frihet til å bruke tiden din på mer av det du vil.
Ta kontakt
Camilla Hveem
Eiendomsmegler MNEF
Er du interessert
i Bondelia Park?

Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.
Er du interessert i Bondelia Park?
Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.